WE MAKE WORK 

WE MAKE WORK is voor jou! Ben jij nou op zoek naar: vakantiewerk, parttime werk, fulltime werk, een job voor starters of je wilt gewoon direct werk vinden? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Door onze nieuwe manier van werven maken wij de ideale match tussen de opdrachtgever en de werknemer.

 witregel

Direct werk vinden doe je hier!

Een grote database

Wij maken gebruik van een grote database met veel enthousiaste studenten, hiermee zorgen wij dat de juiste student bij de juiste werkgever terecht komt!

Komt je als opdrachtgever werknemers te kort die goed werk leveren en van aanpakken weten? Dan ben je bij WE MAKE WORK aan het juiste adres! Wij gaan direct voor je aan de slag en streven ernaar zo snel mogelijk de beste werknemers voor jou onderneming te vinden.

Met onze database van talentvolle studenten en onze manier van werven kunnen wij snel en gericht een goede match tot stand brengen tussen de student en de opdrachtgever.

 witregel

Goede communicatie staat voorop!

WE MAKE WORK staat voor goede communicatie, uitstekende bereikbaarheid, flexibiliteit en vernieuwing! Wij vinden het belangrijk om optimaal bereikbaar te zijn voor vragen van zowel werkzoekende als (potentiële) werkgevers, per telefoon, e-mail of Whatsapp.

Persoonlijke communicatie staat bij ons voorop! Wij willen weten wie onze opdrachtgevers zijn en wie onze werknemers zijn op deze manier kunnen we het beste rekening houden met de wensen van zowel de werkgever als de werknemer.

Heb je vragen of onduidelijkheden? Of wil je gewoon weten wie wij zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

WE MAKE WORK